Kruisen Struinwaard
De werkgroep ‘kerk in de wijk’ nodigt u/jou van harte uit om woensdagavond 28 maart een wandeling te maken met als thema: Op weg naar het Paasfeest! We verzamelen om 18.30 uur op de parkeerplaats van Berkumstede en vertrekken om 18.45 uur richting Struinwaard, via het Nobelpad.

Onderweg dragen we een kruis met ons mee (look a like The Passion-tv) en ontmoeten de wandelaars onderweg zeven personen die elk één van de zeven kruiswoorden zullen spreken. Aangekomen bij de Struinwaard zal het kruis geplaatst worden bij de twee kruisen die daar al staan. De Struinwaard kan drassig zijn na langdurige regen, dus aangepast schoeisel is dan aan te raden! Bij hoog water zal deze wandeling niet doorgaan. Info: 06-39146627.

Oproep
De organisatie is nog op zoek naar enkele personen die tijdens de wandeling een kruiswoord willen voordragen. Daarnaast wordt voor zaterdagochtend 24 maart hulp gevraagd bij het maken van een aantal nieuwe houten voeten voor de kruisen. Er kan contact opgenomen worden met Ake Sikkema, 06-20704359 / 038-4550292.