Tafeltennis2
Vrijdag 1 februari wordt het vierde Ichthus TafelTennisToernooi gehouden! Inmiddels hangen de opgavelijsten in de hal en kun je je opgeven. Opgeven kan ook door een mailtje naar èèn van ons te sturen. Met de uitslagen van de eerdere toernooien kunnen we een nog beter en spannender poule-indeling maken, dus schroom niet om je op te geven. Vrienden, bekenden, buren, en wat dies meer zij zijn ook van harte uitgenodigd om mee te doen.

Ook dit keer is er weer een jeugdtoernooi (groep 7 & 8), van 16.00 tot 18.00 uur. Het is de bedoeling dit toernooi af te sluiten met een pannenkoekenmaaltijd!

Het avondtoernooi start (weer) om 19.00 uur! Neem, als je dat hebt, je eigen, duidelijk gemerkte batje mee. Voor de onkosten vragen we een kleine bijdrage van € 3,-. Gezellig als er ook veel mensen gewoon komen kijken en supporten! Omdat het blijkt dat veel deelnemers maar een paar keer per jaar een batje vasthouden, is er dit keer op donderdagavond 31 januari gelegenheid om vrij te spelen. Vanaf 19.00 uur zijn jullie welkom en dan zien we wel hoe laat het wordt. Vrijdagavond kan er vanaf ca. 21.30 uur, onder het genot van een bitterbal++, aan “nabeschouwen” gedaan worden.

We hopen weer op een gezellig en sportief evenement.

Met sportieve groeten en tot dan!

Rik Kuiper, Harmen Leskens, Bart Meijer, Helmus Visscher, Gert Walinga