Klaas en Marten
In de zalen van onze kerk is een nieuwe expositie ingericht. Deze keer zijn het foto's van Marten Beeftink en Klaas Jager.

Marten Beeftink (rechts op de foto) is getrouwd met Fenke en vader van Joran, Timon en Marith. Hij is 54 jaar en woont in Hattem. "Mijn passie voor natuur heb ik al heel lang. Wat wil je met een vader die biologieleraar was ; -). Fotograferen doe ik nu zo’n drie jaar, regelmatig samen met Klaas. Het begon als ontspanning, vooral met vogelfotografie. De ijsvogel is mijn favoriet. Ik fotografeer nu breder, maar vrijwel alleen natuur. Een klein deel van de collectie hangt hier."

Expositie mei 2019

Klaas Jager is geboren op het platteland van Groningen en daarmee een liefhebber van het landschap van jongs af aan. "In zijn Inleiding tot verwondering schrijft Cornelis Verhoeven ons te verwonderen over het gewone. De schepping is zo fascinerend dat we steeds weer verrast kunnen worden over wat we dagelijks zien, maar ons nog niet was opgevallen. In mijn fotografie probeer ik mijn momenten van verwondering te delen met de toeschouwer."