HVC bakkerijen Irak
Nog altijd kunnen vele gevluchte Irakezen niet terug naar hun verwoeste huizen en dorpen. Bij twee vluchtelingenkampen heeft Stichting HVC bakkerijen geopend, die zo'n 250 gevluchte gezinnen voorzien van hun dagelijks brood. De allerarmsten mogen het brood gratis meenemen. Twee jaar geleden opende Stichting HVC de bakkerijen. Ze zijn helaas nog steeds hard nodig. Daarom start HVC een nieuwe actie om de bakkerijen een extra jaar open te houden!

Vluchtelingen in Irak krijgen onvoldoende voedselhulp en een financiĆ«le bijdrage die te klein is om de kosten te dekken. Vooral vluchtelingen die medische zorg nodig hebben komen tekort. Het brood van de bakkerijen helpt de mensen enorm. Een paar gezinnen uit het kamp runnen de bakkerijen onder leiding van de lokale kerk.

Het Levende Brood
Tijdens het uitdelen van het brood spreken de vrijwilligers met de vluchtelingen over het Levende Brood, Jezus Christus! Ook worden er op grote schaal Bijbels uitgedeeld.

250 gezinnen
Circa 250 gezinnen kunnen worden geholpen met brood en horen het evangelie.

1.000 broden
Hiervoor moeten de vrijwilligers 1.000 broden bakken, iedere dag!

30.000 euro
Voor 30.000 euro kunnen de bakkerijen een jaar lang brood blijven bakken.

Help een gezin
Voor 10 euro geeft u een gezin een hele maand vers brood te eten. Helpt u mee de bakkerijen open te houden? Hoeveel maanden geeft u een gezin te eten?

Klik HIER om te helpen.