Red een kind logo
Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie in 1968 opgericht in Nederland en werkzaam in India en diverse Afrikaans landen. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele leefomgeving. Er wordt samengewerkt met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties. De hulp die verstrekt wordt, wordt o.a. gefinancierd uit donaties van particulieren, kerken, stichtingen, bedrijven en scholen.

Om de doelstellingen nog beter te kunnen ondersteunen bestaan er sinds enige jaren een aantal kringloopwinkels in Nederland waar vrijwilligers zich concreet kunnen inzetten om het werk van Red een Kind te promoten en te steunen.

In Zwolle zijn we in 2018 gestart aan de George Stephensonstraat (Marslanden) en in het eerste kwartaal van 2021 wordt een tweede winkel geopend in Berkum aan de Campherbeeklaan. Ook dit wordt een winkel waar tweedehands goederen – dus duurzaam - verkocht worden, maar waar ook Red een Kind zichzelf kan presenteren. Een winkel voor een goed doel met een frisse uitstraling.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor de nieuw te openen winkel in Berkum. Alleen samen kunnen we er een succes van maken en nog meer kinderen, die nu in armoede leven, laten groeien!

De winkel wordt gerund door vrijwilligers. Er is een diversiteit aan werkzaamheden die daarbij komt kijken, zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Als je het leuk vindt om hieraan mee te werken, reageer dan op deze oproep. Geef dit bericht ook vooral door in je eigen omgeving. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je opgeven als vrijwilliger, stuur dan een mailtje aan: info.berkum@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Mogen we van je horen?

Hartelijke groet, Namens het projectteam “Kringloop voor Red een Kind”

Lida ter Haar (06-18054424)