Kerstpakkettenactie 2017

Op 15 en 16 december is het zover: het inzamelweekend van KerstZwolle: de kerstpakkettenactie voor en door Zwollenaren. Van de ruim 800 vrijwilligers komt men er echter nog zo’n 130 tekort. Dat is vooral spannend omdat het aantal aanvragen maar door blijft lopen. Waar we vorig jaar al een record van 2.100 pakketten hebben gemaakt, stevenen we nu op de 2.500 pakketten af. Het hangt echter van het aantal vrijwilligers af of we voldoende producten kunnen inzamelen om alle pakketten vol te krijgen. Niet voldoende inzamelaars in de supermarkten = niet voldoende producten voor in de pakketten.

Hulp is hard nodig op vrijdag 15 december en zaterdag 16 december! Gelukkig is de Kerstpakkettenactie Zwolle al flink op stoom. Zo’n  80% van de klussen is ingevuld, maar 20% dus nog niet! Dat is veel: nog ruim 130 klussen te gaan! Heeft u zich al voor een klus ingeschreven? Of heeft u nog ruimte voor een extra klus? Er zijn vooral nog inzamelaars bij de supermarkten nodig (slechts twee uurtjes van uw tijd) én een aantal supermarktcoördinatoren. Op www.kerstzwolle.nl staat de klussenlijst en ziet u waar u het hardste nodig bent.

Op vrijdag 15 december worden de hele dag, en op zaterdag 16 december van 8:00 tot 18:00 uur, boodschappen ingezameld. Dit gebeurt bij alle Jumbo supermarkten in Zwolle, en bij de Albert Heijn WKC Zuid & Albert Heijn Forelkolk. U kunt dan boodschappen kopen en doneren voor de actie.

Met slechts twee uurtjes van uw tijd draagt u bij aan het vullen van (inmiddels al) 2.400 kerstpakketten. En… het aantal aanvragen loopt nog steeds op. We hebben dus véél hulp nodig! Op www.kerstzwolle.nl staat het online inschrijfformulier. Hier kunt u zichzelf digitaal inschrijven. Twijfelt u nog? Niet meer aarzelen, maar inschrijven!! We hebben u nodig. Bedankt!