Biblelens1
YouVersion, bekend van de Bijbel-app, heeft de nieuwe app Bible Lens ontwikkeld. Gebruikers maken of kiezen een foto, waarna de app een afbeelding ontwerpt met een bijpassende Bijbeltekst. De app helpt je om momenten uit het dagelijks leven in een Bijbels perspectief te plaatsen.

“Met Bible Lens kun je elk moment opnieuw ontdekken, door de ‘lens’ van de Bijbel”, schrijft YouVersion. Bible Lens analyseert niet alleen objecten, maar ook gezichtsuitdrukkingen en de omgeving die op een foto staat. In één klik matcht de app het beeld met meerdere bijpassende Bijbelteksten. Deze teksten verschijnen in verschillende designs op de gekozen foto. De kleuren, lettertypes en filters op de afbeelding kunnen ook handmatig aangepast worden. De app biedt direct de mogelijkheid om deze hoge kwaliteit afbeelding op te slaan en te delen met vrienden. 

De app is op dit moment exclusief te gebruiken in het Engels en verkrijgbaar in de Apple App Store. YouVersion hoopt de Android-versie van de app zo snel mogelijk te lanceren.