Naast december
Hebt u ‘m al ingekeken: de nieuwe, Indonesische kijk- en vertelbijbel? Afgelopen najaar kregen alle kerken in Overijssel en Noordoostpolder een exemplaar aangeboden. Daarom staat in de nieuwste editie van Naast het verhaal van Job afgedrukt, met de veelkleurige illustraties van een Indonesische kunstenaar erbij. Prachtig!

Verder gaat het in dit regionale Naast-nummer over theologiestudenten in Jakarta, dopelingen op Papoea, onderwijzers op uitwisseling en TLT-cursisten op Java. Allemaal zetten zij zich 100% in om het evangelie van Christus in deze wereld door te geven. Indonesië Mission ondersteunt, namens de samenwerkende kerken in Overijssel, deze projecten van harte, want samen kunnen we deze wereld een beetje mooier maken.

‘Ik kijk ernaar uit om alles wat ik leer, te delen hier in Indonesië en toe te passen in onze kerken’, getuigt student Rivhan op de achterkant van deze Naast. Benieuwd naar z’n hele verhaal? Lees Naast: vind ‘m in je postvak of lees ‘m nu alvast online: www.indonesiemission.nl/naast.