Tijdens de zes zondagen waarop de Zwolse NGK’s en GKV’s weer gezamenlijke diensten gaan organiseren, zullen in deze kerken de collectedoelen gelijk zijn. Elke samenroepende gemeente is vrij in het organiseren van (een) andere collecte(s). We vragen dit jaar uitdrukkelijk om tijdens deze zes zondagen geen collectebonnen of –munten in de collectezak te doen, behalve in het kerkgebouw waar deze toe behoren.

De manieren die we van harte willen aanbevelen zijn:

• contanten;
  • doneren via de verschillende collecte-apps;
  • bankoverschrijving via het rekeningnummer van het betreffende collectedoel.

De rekeningnummers zullen vermeld zijn in de zomerfolder en op de dia vooraf of tijdens de collecte. Alle doelen hebben een ANBI-status.

De collectedoelen zijn allemaal Zwolse doelen. Uiteraard gericht op diaconale hulp. Dat is: zorg voor ouderen en jongeren, zieken, kwetsbaren, eenzamen, verslaafden, vluchtelingen. “..dat wat je voor hen doet, doe je voor Mij..”

• 22 juli: Hart voor Zwolle, NL77RABO0191670669 t.n.v. Stichting Hart voor Zwolle
  • 29 juli: Youth for Christ project UIT vormingsjaar, NL70RABO0170763900 t.n.v. Youth for Christ Zwolle
  • 5 augustus: Geloof in Taal, NL31RABO0184885183 t.n.v. Geloof in Taal