25 jaar ichthuskerk
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ons kerkgebouw in gebruik genomen is. En dat gaan we vieren! Als gemeente, natuurlijk, maar ook de hele wijk mag mee genieten. Tenslotte heeft het “gebouw” onze positie in Berkum behoorlijk veranderd.

Zondag 13 oktober
In plaats van een reguliere kerkdienst komt Jan-Marcel Vellinga om 16:30 een uurtje “Vrolijk theater” presenteren. Een echte familie-happening! Geen “dienst” dus, maar de boodschap zal niet minder duidelijk en scherp zijn. We hopen dat veel mensen uit Berkum hierop af komen. Vrolijk Theater gebruikt (buikspreek)poppen, goocheltrucs en humor. De theatervoorstelling zal gaan over rijk zijn. Rijk zijn is natuurlijk ontzettend leuk. Maar rijk wórden is misschien nog wel leuker! Maar ………. is rijk zijn wel fijn?

Vrolijk theater

Zaterdag 16 november
Deze middag gaan we samen eten in de vorm van een “running dinner”, een “lopend diner”. We eten bij mensen thuis en sluiten het geheel af in de kerk zelf met daarbij nog wat activiteiten. We richten ons hierbij op de eigen gemeente en op mensen die de afgelopen 25 jaar belangrijk zijn geweest voor onze gemeente en het gebouw.

Vrijdag 13 december
“De Zandprinses” komt voor ons het Kerstverhaal illustreren. Een dubbele voorstelling: aan het eind van de middag/ begin van de avond voor basisschool kinderen, ’s avonds voor 12 tot ?? jaar.

Zandprinses

De “feestcommissie”, Klasina, Beryl, Rénet, Helmus.
(We organiseren natuurlijk niet alles zelf, diverse mensen nemen ons werk uit handen :)