Simply Jesus 2018
Terugkeren naar de basis van je geloof. Is dat tijdens Pasen niet het meest toepasselijke wat je kunt doen? Nederland telt nog steeds een behoorlijk aantal kerkgangers en mensen met een christelijke overtuiging. Maar in hoeverre zijn zij nog actief bezig met de reden waaróm ze zijn gaan geloven? Of de reden waaróm men wekelijks met andere gelovigen samenkomt? Om weer terug te gaan naar de kern, organiseert Stichting Go and Tell voor de derde keer het landelijke Paasevent Simply Jesus in de IJsselhallen in Zwolle. Wederom op Tweede Paasdag, maandag 2 april aanstaande.

Go and Tell heeft als missie om de wereld in te gaan om de liefde van Jezus bekend te maken. Naast de focus op Afrika organiseert Go and Tell ook activiteiten in Nederland zoals Simply Jesus. Dit evenement trekt niet alleen volwassenen, maar ook tal van kinderen. Niet vreemd, want het grootse kinderprogramma wordt maanden van tevoren met veel zorg en enthousiasme in elkaar gezet. De kinderen krijgen de boodschap van Jezus op een pakkende en begrijpelijke manier gepresenteerd, waardoor ze deze niet snel vergeten. Zo komt het hele gezin vol van wát en vooral in wíe ze geloven thuis. En daar is behoefte aan, gezien de duizenden mensen die het evenement trekt.

Programma
David de Vos, oprichter van Stichting Go and Tell, zal tijdens de dag onder andere spreken over een diepgaand proces waar hij het afgelopen jaar doorheen is gegaan. Zijn focus is, net als elk van zijn preken, Jezus: de Rots waarop wij mogen staan. Ook schuiven er andere gasten aan om het programma compleet te maken. Op de Facebookpagina van Go and Tell wordt de komende maanden steeds meer onthuld van de inhoud van het programma.

Kaartverkoop
Kaarten voor Simply Jesus zijn te koop via de website van Go and Tell. Hier kan je tevens terecht voor meer informatie over het programma. Tot 1 maart 2018 geldt een vroegboekkorting. Tickets zijn tot die tijd te koop voor € 17,50 per volwassene en €5,- per kind (tot 12 jaar). 

Klik HIER voor het bestellen van tickets.