Strandstoel2
De zomer- en vakantieperiode betekent dat er minder nieuws te melden is. Aan de ene kant vinden wij dat jammer, want Gods werk staat nooit stil. Aan de andere kant is het ook goed om daarom juist nu een adempauze te nemen. De redactie van de website gaat er daarom even tussenuit. Zodra wij van het zomerreces zijn teruggekeerd, brengen wij u graag weer volop christelijk en aanverwant nieuws. Tot later!

Zomerse groet van de redactie

Zomerse prekenserie
De zomerdiensten gaan beginnen! Vanaf zondag 11 juli is er voor de Zwolse GKV en NGK kerken één online zomerdienst op zondagmorgen 10.00 uur die live wordt uitgezonden vanuit de Koningskerk. In deze gezamenlijke zomerdiensten zullen we als voorgangers allemaal preken over een gelijkenis van Jezus over het koninkrijk van God.

In verband met de aanpassing van de maatregelen omtrent corona is het protocol voor de kerkdiensten ook weer aangepast.

Klik HIER om het aangepaste protocol te bekijken.