Op wie lijk jij
Ben jij een echte Petrus, impulsief en oprecht? Of ben jij zorgvuldig met je woorden, zoals Ester? Sta jij op een feestje als eerste op de dansvloer, net als Mirjam? Of lees je toch liever een boek, zoals Daniël?

Kerstpakkettenactie Zwolle2018
Stichting  KerstZwolle heeft haar ambitie bijgesteld. Het aantal te maken pakketten is opgeschroefd naar 2.500 stuks. Voor het halen van de eindstreep is de organisatie per direct op zoek naar de laatste wapperende handen. Ook zijn mooie, nieuwe handdoeken voor in de kerstpakketten zeer welkom!

Kerstliederen zingen
Wanneer: vrijdag 21 december

Hoe laat: van 17.00 tot 19.00 uur

Waar: winkelplein Berkum

Zing en speel mee!

Komt allen tezamen
Op woensdag 19 december vieren we vanaf 19.30 uur kerstfeest in De Hoofdhof voor en met de bewoners van de Eikenlaan en Prunuspark, hun familieleden en belangstellenden.

Medewerking wordt verleend door een gelegenheidskoor onder leiding van Henk Horstman.

Voor meer informatie over dit kerstfeest kunt u bellen naar 06-39146627.

Komt allen tezamen!

Eerst dit
Eerst Dit ... een dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg. Elke dag 7 minuten bijbellezing en overdenking. Luisteren helpt je om in je drukke leven te groeien in geloof in God en het volgen van Jezus.

Saskia Wevers
Tot en met 11 februari 2019 exposeert kunstenares Saskia Wevers met een aantal schilderijen in de Ichthuskerk. Als schilder gunt ze de kijker een blik in haar eigen omgeving: doorkijkjes thuis, vakantiebeelden en stadstaferelen. Plekken waaraan ze gehecht is, vergane glorie en oude spullen worden in zorgvuldig gekozen kleurcombinaties weergegeven. Aldus zijn beelden ontstaan, waarin een zekere hang naar romantiek en tijden van weleer is af te lezen.

Annunciatie
Sinds donderdagmiddag hangt er, vanwege Advent en Kerst, een bijzonder schilderij voor in de kerkzaal: Annunciatie. Het is pastel op een doek van 200 bij 120 centimeter en in 2007 gemaakt door Marijke van Santen-Snoek uit Kampen.

Verdiep je in Jesaja
Troostend, confronterend, dreigend én hoopvol – Jesaja is een bijbelboek van uitersten. De boodschap van deze profeet drukte een stempel op de Bijbel en spreekt nog steeds tot de verbeelding. Wie dit boek beter wil begrijpen, kan vanaf vandaag intekenen op een digitaal studieleesplan van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG).