Voedselbank Zwolle
Heb je er wel eens over gedacht om de Voedselbank te helpen? Niet als vaste vrijwilliger, maar 1 week achter elkaar? Of 1 dag? Of 1 dagdeel? Dan is dit je kans!! We hebben je hard nodig.

Psalmen
Van 5 juli tot en met 9 augustus wordt de dienst bij toerbeurt verzorgd door zes kerken. De organiserende kerk verzorgt dan de dienst inclusief muzikale begeleiding. In onderstaand schema het overzicht van de voorgangers en de organiserende kerk:

• 5 juli: ds. Wim Noordzij (Opstandingskerk Zwolle-Noord)
  • 12 juli: ds. Marco de Best (CCC)
  • 19 juli: ds. Jaap Ophoff (Opstandingskerk Zwolle-Noord)
  • 26 juli: ds. Gertjan Klapwijk (Ichthuskerk Berkum)
  • 2 augustus: ds. Jos Douma (Plantagekerk Zwolle-Centrum)
  • 9 augustus: ds. Chiel Vleesenbeek (De Fontein Zwolle-West)

Zorg voor elkaar houd afstand
Inleiding
Zo het nu lijkt mogen de kerken per 1 juli a.s. weer diensten beleggen met maximaal 100 personen en anderhalve meter onderlinge afstand. De Kerkenraad en de Bestuursraad heeft gekeken naar de mogelijkheden voor Zwolle-Berkum en heeft besloten om met ingang van 5 juli deze diensten te beleggen. Alle diensten blijven zoals gebruikelijk digitaal en via kerktelevisie uitgezonden worden.