70 jaar Gloria Patri

Najaarsconcert

Ministrycursus
Voor de zomer is de nieuwe Ministrycursus van New Wine geïntroduceerd tijdens een meerdaags event in de Opstandingskerk (GKV Zwolle-Noord). Dit najaar zal de cursus ook gegeven worden in die gemeente. Het is een cursus die je verder wil helpen in het samen bidden om de heelheid van Gods Koninkrijk.

Gospelkoor good news
Na een mooie vakantieperiode gaat gospelkoor Good News uit Ommen weer aan de slag. Nieuwe liederen worden alweer ingestudeerd. Denk bijvoorbeeld aan Because He lives van West Coast Choir, Maranatha van Sela en Baba Yetu van Christopher Tin. En er staat nog veel meer moois klaar om mee aan de slag te gaan.

Samen kleurrijk
Zondag 6 oktober is er weer een kerkdienst ‘Samen Kleurrijk’ in De Fontein. De dienst begint om 11:00 uur. Simon van der Lugt zal de dienst leiden en het thema van de dienst is bidden.

Gewoon anders bijbellezen
“Ik vind Bijbellezen moeilijk en snap er vaak niks van”, zegt Linda en ze schuift wat ongemakkelijk heen en weer. “Ook al is Jezus mij vriend, ik twijfel vaak.” Door haar licht verstandelijke beperking voelt zij zich anders en ze zegt: “Soms denk ik: mag ik er wel zijn?”

25 jaar ichthuskerk
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ons kerkgebouw in gebruik genomen is. En dat gaan we vieren! Als gemeente, natuurlijk, maar ook de hele wijk mag mee genieten. Tenslotte heeft het “gebouw” onze positie in Berkum behoorlijk veranderd.

Gebedskring
We hopen op dinsdag 24 september weer van start te gaan met onze gebedskring. We nodigen jong en ouder van harte uit om met ons een uur te bidden, maar ook te danken voor zoveel zegeningen!

Tijd en plaats van samenkomen: 19.00 tot 20.00 uur in de Ichthuskerk (1x in de 14 dagen)

Voor info: Janny Paarhuis (7410343) en Ton Wismeijer (4538809)

VrouwEvents
Op zaterdag 2 november 2019 is er een inspirerend Vrouw&Event in het Lichtpunt te Assen. Het thema van dit Vrouw&Event is ZIJN! Met lef jezelf zijn.

HVC bakkerijen Irak
Nog altijd kunnen vele gevluchte Irakezen niet terug naar hun verwoeste huizen en dorpen. Bij twee vluchtelingenkampen heeft Stichting HVC bakkerijen geopend, die zo'n 250 gevluchte gezinnen voorzien van hun dagelijks brood. De allerarmsten mogen het brood gratis meenemen. Twee jaar geleden opende Stichting HVC de bakkerijen. Ze zijn helaas nog steeds hard nodig. Daarom start HVC een nieuwe actie om de bakkerijen een extra jaar open te houden!

Kinderkleding en speelgoedbeurs
Zaterdag 12 oktober is er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs in Stadshagen. Van 9.30 tot 11.00 uur kunt u voor goede tweedehands kinderkleding en speelgoed terecht in De Fontein, Sterrenkroos 56 in Zwolle.

Christeren voor Israel
Onder het motto “Zingen voor Israël” organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk op zaterdag 28 september 2019 een koor- en samenzangavond in Nieuwleusen. De zangavond wordt gehouden in kerkgebouw De Voorhof, Burg. Mulderlaan 1. Aanvang: 19.30 uur, vanaf 19.15 uur zal er al samenzang zijn. Muzikale medewerking wordt verleend door twee mannenkoren, te weten Christelijk Mannenkoor Staphorst en Christelijk Mannenkoor “Asaf” uit Dedemsvaart. Deze koren zullen gezamenlijk optreden onder leiding van Peter Bos.