Dorcas voedselactie 2020
Supermarkten, kerken, kinderen en ontzettend veel klanten in de winkel. Van 1 tot en met 8 november zet Dorcas zich weer in voor de Voedselactie. Dit jaar zal door de coronamaatregelen de actie anders aangepakt worden, maar met de Dorcas Voedselactie wel men hetzelfde bereiken als andere jaren.

Bijbelzondag 2020
Dit jaar valt Bijbelzondag op 25 oktober. In elke kerk staat elke zondag de Bijbel centraal, maar op Bijbelzondag vieren we dat we de Bijbel in onze eigen taal hebben en er in alle vrijheid uit kunnen lezen. En we staan stil bij mensen voor wie dat niet vanzelf spreekt. Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij – op allerlei manieren. In binnen- en buitenland, via allerlei wegen en projecten, voor alle leeftijden.

Vier de dienst met ons mee in de kerk
De kerkenraad van de Ichthuskerk in Zwolle-Berkum nodigt u van harte uit om weer deel te nemen aan onze kerkdiensten. De kerkdiensten worden gehouden met inachtneming van de RIVM-voorschriften. Meer hierover kunt u lezen op de website en in de eerdere berichten.

Delen in vrijheid
Micha Nederland nodigt kerken en christenen uit om op zondag 18 oktober stil te staan bij moderne slavernij en uitbuiting. ‘Dat slavernij verkeerd is, daarover zijn we het hopelijk allemaal eens,’ aldus Annemarthe Westerbeek van Micha Nederland, ‘maar helaas vertaalt zich dat nog veel te weinig door in onze dagelijkse keuzes.'