Zwolle Leert
Wat zou het fijn zijn als we als Zwolse kerken van elkaar weten welke toerustings-en leeractiviteiten er worden georganiseerd, zodat we kunnen deelnemen aan elkaars activiteiten en zo ons geloof in God kunnen verdiepen. Die wens hebben wij, medewerkers van de leerhuizen van de verschillende Zwolse Ichthuskerken, al een aantal jaren.

Pensioen aftrap dagen
CGMV vakorganisatie organiseert met de Pensioen Aftrap Dagen een nieuwe driedaagse pensioencursus waar de deelnemers zich vanuit een christelijke identiteit kunnen voorbereiden op hun pensioen.

Marjon Neelis
Speciaal deze herfst organiseer ik op D.V. 1 oktober tussen 11.00 en 20.00 uur een verkoop van Israël producten onder de carport. Deze verkoop vindt buiten plaats onder een ruime carport. Om die reden maakt het weer (regen of zonneschijn) ook niet uit en tegen kou kunt u zich kleden. Wij kunnen voldoende afstand houden. De locatie is Koningin Wilhelminalaan 59 te Nieuwleusen.