Jesus
“Jesus, I love you!” Je zingt het zo gemakkelijk mee, maar van Jezus houden is soms best ingewikkeld. De een uit zijn liefde heel uitbundig, de ander is meer van het stille soort. Gelukkig staat de Bijbel vol verschillende mensen die allemaal op een andere manier hun liefde laten zien. BEAM pikt er vijf voor je uit. In wie herken jij je?

War zou jij doen
Van 17 tot 21 september is het de Week Tegen Pesten. Deze week helpt scholen om zich in te zetten voor een gezellige en veilige groep. Ook binnen een jeugdgroep in de kerk kan gepest worden. JOP biedt drie nieuwe werkvormen om plagen en pesten bespreekbaar te maken in je kindergroep of jeugdgroep.

Kerkdiensten in het buitenland
Elk jaar vindt u op de site www.kerkdienstenbuitenland.nl informatie over de Nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland tijdens de zomerperiode.

De (vakantie)kerkdiensten 2018 staan weer online en worden regelmatig geactualiseerd.

Klik HIER om naar de website te gaan.

Tijdens de zes zondagen waarop de Zwolse NGK’s en GKV’s weer gezamenlijke diensten gaan organiseren, zullen in deze kerken de collectedoelen gelijk zijn. Elke samenroepende gemeente is vrij in het organiseren van (een) andere collecte(s). We vragen dit jaar uitdrukkelijk om tijdens deze zes zondagen geen collectebonnen of –munten in de collectezak te doen, behalve in het kerkgebouw waar deze toe behoren.

Visie zomerspecial Zon
Als de zon schijnt, ziet alles er mooier uit; kleuren komen nog meer tot leven. Mensen voelen zich ook lekkerder. In de zomer presenteert de redactie van Visie het magazine Zon met daarin interviews, portretten, puzzels en heerlijke recepten.

Zon is een eenmalige special van Visie en nu gratis aan te vragen.

Klik HIER om de Zon aan te vragen.

Groeien in geloof
Moet je werkelijk je geloof oppompen om wonderen te zien gebeuren? Maar wat moet je dan met de woorden van Jezus dat als je geloof hebt als een mosterdzaadje je tegen een berg kan zeggen: ‘Verplaats je van hier naar daar’?
In dit boekje laat Wilkin van de Kamp je aan de hand van de Bijbel en persoonlijke ervaringen het verschil zien tussen de vrucht van geloof (die kan groeien) en de gave van geloof (die in zichzelf volmaakt is) waardoor de kracht van God wordt vrijgezet en het onmogelijke mogelijk kan worden. Een heldere uitleg die je helpt om op een gebalanceerde en ontspannen manier de bediening van Jezus voort te zetten.

Klik HIER om te bestellen.

Beleefmee
Beleefmee.nl brengt geloof en kerk dichtbij. Kijk op het gratis mediakanaal onbeperkt naar christelijke concerten, referaten en andere uitzendingen.

Een van de leuke dingen van vakantie is, dat je er geen agenda hebt. Je hoeft niks. Werk, boodschappen doen en ’s avonds vergaderingen, Bijbelstudie, app en mail checken voordat je naar bed gaat… even niet belangrijk, toch?

Bijbel in een uur
Voor iedereen die graag in de Bijbel wil lezen, maar niet weet waar te beginnen kan nu Bijbel in een uur voor niets bestellen. In één uur neemt deze uitgave je mee langs de belangrijkste verhalen in de Bijbel, van de schepping tot Openbaring. De teksten in Bijbel in een uur zijn overgenomen uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Daardoor is dit boek een echt opstapje om in de Bijbel te gaan lezen. Het is een leuk boek voor jezelf, maar is ook erg geschikt om weg te geven!

Voor kerkgangers in Zwolle is de situatie in de zomer wat anders dan normaal. Soms is er een dienst op een andere plaats, of op een andere tijd dan u gewend bent. Om u wegwijs te maken staan hier alle tijden en plaatsen waarop diensten worden gehouden, van zondag 22 juli t/m zondag 26 augustus 2018.

Summer paradise 2018
Van dinsdag 24 tot en met zondag 29 juli vindt in Berkum Summer Paradise 2018 plaats.

Klik HIER voor het programma.