Gebedsgroep

Mijn zoon/dochter, geef mij je hart... (Spreuken 23:26 HSV)

Niet je doopbewijs, je attestatie of je belijdeniskaart ... God wil je hart, je ziel; de zetel van je wezen. Op dinsdag 29 mei hopen wij weer samen te komen om in afhankelijkheid van onze God met elkaar te danken en te bidden. Iedereen welkom van 19.00 tot 20.00 uur in de Ichthuskerk.

tel. Janny 7510343 - tel. Ton 4538809

Nacht van gebed 2018
Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd om hun geloof. Altijd weer vragen zij om gebed. Het is voor hen een enorme bemoediging om te weten dat andere christenen hun situatie kennen en aan hen denken. De Ichthuskerk is één van de 200 locaties waar vrijdagavond 1 juni in Nederland en België meegebeden kan worden voor onze vervolgde broers en zussen.

evangelisatie en recreatie

MISSIE VONK

Missie V.O.N.K. 2018
Verre Naasten wil wereldwijd het geloof delen, in woorden én daden. Want 2 op de 3 mensen kennen Jezus niet als hun Verlosser. In meer dan 30 landen ondersteunt Verre Naasten daarom kerken en organisaties. Het geloof delen is geen gemakkelijke opdracht, zeker niet in regio’s waar christenen tegengewerkt worden. Evangelisten terplekke hebben doorzettingsvermogen, vertrouwen en moed nodig.

opwekking

Dit zijn de 12 nieuwe Opwekkingsliederen - en ze zijn prachtig!

Het is weer Pinksteren geweest en dat betekent dat het nieuwste album van Opwekking gereleased is!

Luister hier naar de 12 nieuwe nummers van Opwekking.

VEG

Op zaterdag 16 juni wordt de jaarlijkse rommelmarkt van de Vrije Evangelische Gemeente Zwolle aan de Hogenkampsweg gehouden. In samenwerking met Youth for Christ.

ernie
Wij nodigen u van harte uit op onze open dag. Van zaterdag 2 juni 2018 10:00 tot 15:00.
Tijdens deze dag staat ‘Proeven en beleven’ centraal. U kunt een kijkje nemen op onze asperge en zachtfruit kwekerij. Wij laten u zien hoe de asperges vanuit de grond in onze boerderijwinkel terechtkomen. Diverse rondleidingen zullen u langs al onze fruitsoorten meenemen. Eveneens kunt u zelf een bakje aardbeien plukken.

Tuinderij Ernie van der Kolk
Hout Es 4
7722 VP DALFSEN

download
Van 30 mei t/m 1 juni staat Odeon in het teken van de Grote Avond van Greijdanus. Ruim 100 leerlingen zijn al maanden bezig met het repeteren en voorbereiden van een theatervoorstelling die op 30 mei in première gaat. Ieder jaar worden deze Grote Avonden georganiseerd door medewerkers en leerlingen van Greijdanus, en dit jaar heet de voorstelling ‘Nieuws onder de Zon’. De kaartverkoop start vandaag op 17 mei.

eojongerendag

Kom ook naar de 44e EO-Jongerendag

Kom op zaterdag 26 mei 2018 naar de EO-Jongerendag! GelreDome Arnhem staat op z'n kop wanneer we met duizenden christelijke jongeren zingen, bidden en luisteren naar artiesten en sprekers uit binnen- en buitenland.

Het thema van de 44ste EO-Jongerendag is WALK ON WATER

De EO-Jongerendag wordt georganiseerd door BEAM; het jongerenmerk van de EO. Wij zijn enthousiast over Jezus en willen Zijn voorbeeld volgen. Samen met jou willen we Jezus' liefde en positiviteit uitstralen naar iedereen om ons heen.

Bestel nu jouw ticket en zorg dat je erbij bent!

wielrennen

Aankondiging Gereformeerd Kampioenschap Wielrennen

De gereformeerde fietsclubjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Van Axel tot Zwolle, van Spakenburg tot Stadskanaal: overal wordt de racefiets ter hand genomen. De vraag dringt zich op: wie zijn de snelste mannenbroeder en vrouwenzuster? Tijd voor het eerste Gereformeerd Kampioenschap Wielrennen, op donderdagavond 21 juni 2018 op de Utrechtse Heuvelrug. Voor meer informatie en inschrijven: zie www.gereformeerdkampioenschapwielrennen.nl

samenloop

Zet Berkum ook deze SamenLoop voor Hoop de beste beentjes voor?

In de vorige edities van de 24-uurswandelestafette voor het KWF was de wijk Berkum goed vertegenwoordigd. Met hun enthousiasme en betrokkenheid waren de buurtbewoners een waardevolle toevoeging aan de SamenLoop. De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Zwolle hoopt dat het enthousiasme dit voorjaar navolging zal krijgen en nodigt de bewoners uit Berkum van harte uit om met een of meerdere teams mee te wandelen.
Een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar het Zwolse nazorgcentrum Intermezzo.

head bg new8

In de GKv Nieuwsbrief zijn oa volgende onderwerpen opgenomen:

* Uitwerking synodebesluiten
* Regioavonden Man Vrouw en Ambt in mei en juni
* Kerk toegankelijk voor mensen met visuele beperking?
* Contactdag voor vrouwen met autisme
* Micha Kids: Spelend leren over gerechtigheid

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Open Doors 300x126

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben.

De Nacht van Gebed 2018 is in de nacht van 1 op 2 juni van 22.00 tot 6.00 uur.

Duizenden christenen in Nederland en Vlaanderen doen mee. Aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten bidden ze voor hun vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. Doet u mee? Meld u aan als organisator, of kom tijdens de Nacht naar een van de locaties.

Ga voor meer informatie naar www.opendoors.nl/nacht.

IJsselmond 25 jaar

Dit jaar bestaat het Gereformeerd Mannenkoor “IJSSELMOND” uit Hasselt 25 jaar ! Dit willen we graag vieren en voor U een Jubileumconcert geven op zaterdag 9 juni a.s.

bijbel

Geachte broeder, zuster,

Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 31 mei in kerkgebouw ‘Het Brandpunt’ in Amersfoort.

Dr. P. Boonstra (GKv Bussum-Huizen) zal spreken over het onderwerp 'Tussen biblicisme en Schriftkritiek' met aandacht voor de nieuwe hermeneutiek.