Toerustingsavond over kindermishandeling en -misbruik

20 juni 2019 19:30
De Fontein / GKv Zwolle-West

Chris en voorkom
Stichting Chris en Voorkom! stimuleert kinderen en jongeren om verantwoorde en gezonde keuzes te maken. Dit doen ze door het aanbieden van weerbaarheidstrainingen en een luisterend oor via een anonieme chat/mail (e-coaching). Daarnaast ondersteunen ze kerken in het zorgen voor hun kinderen en jongeren.
Jaarlijks zijn er meer dan 119.000 kinderen slachtoffer van mishandeling of misbruik. Helaas krijgt maar de helft van deze kinderen hulp. Eén op de zes volwassenen heeft weleens kindermishandeling gezien, maar deed daar niets mee.

Net als in de maatschappij zijn er helaas ook in de kerk kinderen en jongeren die te maken hebben (gehad) met mishandeling of seksueel misbruik. Maar hoe signaleer je dat? En hoe ga je met die kinderen en jongeren het gesprek aan?

Op donderdag 20 juni organiseert Chris een toerustingsavond in Zwolle met als thema ‘Kindermishandeling en -misbruik’. U bent van harte uitgenodigd!

Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.