Voorjaarsconcert in Hattem

25 mei 2019 19:30

Voorjaarsconcert
Zaterdag 25 mei geeft het Christelijk Jongerenkoor Rejoice van Urk o.l.v. Jelle Jan Loosman en het Gereformeerd Mannenkoor IJsselmond uit Hasselt, o.l.v. Marinus ten Napel voor u een voorjaarsconcert. In aanloop naar de zomer een mooi moment om een concert te geven. Beide koren brengen een gevarieerd programma dat afgewisseld wordt met samenzang en een instrumentaal intermezzo. Dit alles in een prachtige kerk met een heel mooie akoestiek!

Voor de begeleiding van beide koren, waarbij gebruik gemaakt wordt van piano, zullen de dirigenten elkaar afwisselen. Gerard Zoer zal het orgel bespelen. Een bijzondere samenloop dat beide koren onder leiding staan van een dirigent afkomstig van Urk. Ze hebben beide ruime ervaring in het dirigeren, begeleiden en bespelen van orgel en piano, en hebben elkaar op muzikaal vlak al vaker getroffen. Met zang, orgel- en pianospel kunt u uitzien naar een mooi concert. We nodigen u graag uit om bij dit concert aanwezig te zijn.

Plaats van het concert: Grote of Andreaskerk, Markt 2 te Hattem

Entree is € 5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar gratis