Agenda

Adventsconcert Gereformeerd Mannenkoor IJsselmond

Kalender
Agenda website
Datum
08 december 2018 20:00

Beschrijving


Mannenkoor IJsselmond
Zaterdag 8 december geeft het Gereformeerd Mannenkoor “IJSSELMOND” uit Hasselt, o.l.v. Marinus ten Napel en het Christelijk Jongerenkoor REJOICE van Urk o.l.v. Jelle Jan Loosman voor u een adventsconcert. In aanloop naar kerst een mooi moment om een concert te geven.

Een periode van verwachting, uitzien naar de komst van Jezus naar de aarde. In verschillende liederen zal die gebeurtenis worden bezongen. Beide koren brengen een gevarieerd programma dat afgewisseld wordt met samenzang en een instrumentaal intermezzo. Daarnaast zal een vocaal intermezzo worden gegeven door Annelien Westhuis en Jasmijn v.d. Beek. Voor de begeleiding van beide koren zullen de dirigenten elkaar afwisselen, daarbij zal Margriet Huls-Bosma haar bijdrage geven met het bespelen van de dwarsfluit.
Een bijzondere samenloop dat beide koren onder leiding staan van een dirigent afkomstig van Urk. Ze hebben beide ruime ervaring in het begeleiden en bespelen van orgel en piano en hebben elkaar op muzikaal vlak al vaker getroffen.
Met fluit-, orgel- en pianospel met zang kunt u uitzien naar een mooi concert.
We nodigen u graag uit om bij dit concert aanwezig te zijn op zaterdag 8 december a.s.

Plaats van het concert: “Ontmoetingskerk“, De Weedebrink 1 te Hasselt.
Aanvang 20:00 uur.
Entree is gratis (collecte bij de uitgang)