Ontmoetingsfeest Hart voor Zwolle

Kalender
Agenda website
Datum
15 juni 2018 17:00 - 23:00

Beschrijving

Hart voor Zwolle Ontmoetingsfeest 2018
We hebben in de afgelopen jaren veel bijzondere verbindingen zien ontstaan en we zijn trots op wat we met zijn allen hebben bereikt! Wat is er nu mooier dan alle verhalen die daaruit voortkomen met elkaar te delen? Daarom organiseren we op vrijdag 15 juni 2018 het Ontmoetingsfeest: een feest voor mensen die een hart hebben voor, betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in Hart voor Zwolle. Dus ook voor jou!

Wat houdt het Ontmoetingsfeest in? We willen elkaar ontmoeten op het terrein van VV Edon. En stel je dan eens voor: niet alleen inspirerende verhalen, maar ook: heerlijk (gratis!) eten en drinken, vuurkorven, sporten, oud-Hollandse spellen, gezelligheid, muziek, groepsactiviteiten en meer! Kortom: de avond staat van 17.00 tot 23.00 uur in het teken van verbinding en ontmoeting. 

Zit je in een rolstoel of heb je een maatje die in een rolstoel zit? Laat dat weten bij het aanmelden, Hart voor Zwolle regelt dan vervoer! Voor ouderen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, geldt dat hun vervoer rond 20.00 uur weer huiswaarts vertrekt. 

Krijg je al zin in het feest? Meld jezelf (en je vrienden, maatje, mede-studenten en collega's) via onderstaande knop aan! Heb je eerst nog vragen? Mail dan gerust naar Renée via renee@stichtinghartvoorzwolle.nl.

Klik HIER om je aan te melden.