Studieavond met Dr. Baruch Korman uit Israël

Kalender
Agenda website
Datum
07 december 2017 19:30

Beschrijving

Baruck Korman

In samenwerking met Stichting Love Israël organiseert Het Leerhuis op donderdag 7 december een studieavond met Dr. Baruch Korman over het thema ‘Het Koninkrijksleven leven’.

Hoe een Koninklijk leven te leven zoals de Eeuwige het van ons vraagt. De avond wordt gehouden in de aula van het VEZ Centrum in Zwolle en start om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur is de zaal open. De toegang is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden om het mogelijk te maken Bijbelonderwijs te helpen verspreiden met de nadruk op de Joodse context van de Schrift.

Dr. Baruch is de senior spreker aan het Zera Avraham Instituut gevestigd in Israël. Hij verschijnt op de Israëlische televisie met het programma Pdut L'amo (Verlossing voor Zijn volk), waar hij elke week les geeft vanuit de Bijbel (dit programma is in het Hebreeuws). Een soortgelijk Bijbelstudieprogramma wordt ook in het Engels uitgezonden op een groot aantal TV-zenders in ​de Verenigde Staten, Europa en Afrika. Dr. Baruch is doctor in de Joodse Studies. Zijn proefschrift was in het vertalen van de technieken van de Septuaginta. Veel van zijn lezingen zijn beschikbaar in de vorm van video, audio en in geschreven vorm op pdut.org  (Hebreeuws) en maar ook via www.love-israel.nl