Uur van gebed (voorheen gebedskring)

18 februari 2020 19:00 - 20:00
Ichthuskerk

Om de week ben je op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur van harte welkom in de Ichthuskerk voor het “Uur van gebed”. We komen dan bij elkaar om te bidden voor mensen binnen en buiten onze kerkelijke gemeente, vervolgde medemensen, actuele gebeurtenissen in de wereld en verder voor alles wat op dat moment belangrijk is en onze aandacht vraagt. Daarnaast danken we altijd voor de goedheid en grootheid van God en Zijn zoon Jezus Christus.

Je hoeft geen held te zijn in bidden om erbij te zijn, maar laat je wens om te bidden ook geen drempel zijn. Ook als je niet gewend bent om hardop te bidden, ben je van harte welkom. Want ook luisterend meebidden is heel waardevol.

Er wordt meestal gebeden aan de hand van vooraf opgestelde gebedspunten, maar je kunt ter plekke natuurlijk ook eigen gebedspunten inbrengen.