Concert "Hoop voor Israël"

14 november 2019 20:00
Opstandingskerk

Hoop voor Israel
Op donderdag 14 november is er in Zwolle een Hoop voor Israelconcert met Gerald Troost & Band in de Opstandingskerk, Esdoornstraat 25 in Zwolle. Met veel samen zingen, genieten van bekende Israël-liederen en er is een korte overdenking over het thema Hoop voor Israël. Deze unieke avond wil je niet missen! De aanvang is om 20:00 en de entreekaarten kosten €7,00 per persoon, inclusief het pauzedrankje. Kaarten zijn te verkrijgen via tel. 033-422 0404 van maandag t/m zaterdag 09.00 - 22.00 uur. Verder via concert@cvi.nl of via www.cvi.nl/hoop.

Gerald Troost
In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. De cd bevatte nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ en was een schot in de roos. Na het succes van ‘Met andere ogen’ bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is ‘Tussen hemel en aarde’, met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld.

Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Compassion en Kerk in actie en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten. Dagelijks ontvangt Gerald ontroerende mailtjes van mensen die geraakt zijn door een optreden, een cd of spreekbeurt.

Wat valt er te beleven?
Er is het optreden van Gerald Troost & band, met onder meer een paar nieuwe liedjes over Israël die speciaal voor deze concerttour zijn geschreven. Verder samenzang met prachtige liederen over Israël en hoop, een korte en inspirerende overdenking van ds. Oscar Lohuis over het thema ‘Hoop voor Israël’ en een gezellige pauze met gratis pauzedrankje. En dat in de mooie Opstandingskerk.