Open Doors-dag 2019

09 november 2019

Open Doors dag 2019
Het thema van de Open Doors-dag 2019 op zaterdag 9 november in Jaarbeurs Utrecht is 'Hoop doet leven'. Burgeroorlog, geweld van moslimextremisten, miljoenen mensen op de vlucht. Christenen in het Midden-Oosten weten wat het betekent om alles te verliezen. Er is dood en verderf gezaaid. Kerkelijke gemeenten zijn uiteengevallen en kerkgebouwen weggevaagd. In vluchtelingenkampen zijn vele kinderen geboren die niet weten hoe het is om een veilig leven te leiden.

Boodschap van hoop
De christenen uit het Midden-Oosten die tijdens de Open Doors-dag spreken, hebben echter ook een boodschap van hoop. Ze komen uit verschillende landen in de regio en vertellen elk vanuit hun eigen ervaring. Maar zij hebben één ding gemeen: met eigen ogen zien zij hoe de Here God op de puinhopen van vervolging nieuw leven mogelijk maakt.

Tijdens de Open Doors-dag krijgt u de kans om heel dicht naast vervolgde christenen te staan. Een bijzondere dag die u niet wilt missen!
Wat kunt u verwachten tijdens de Open Doors-dag?

• Sprekers uit de vervolgde kerk die vanuit hun eigen ervaring vertellen. Hun verhalen zijn indrukwekkend én uitdagend voor uw eigen geloofsleven. Een van de sprekers is pastor Daniël uit Irak.
  • Samenzang onder leiding van Jan Willem van Delft (bekend van Nederland Zingt) en zijn band. Speciaal voor de Open Doors-dag zingt Carla uit Libanon een aantal nummers mee. Ze is de dochter van een Iraakse vluchteling en zet haar muzikale talent in om gedesillusioneerde jongeren te bereiken.
  • Een bemoedigende boodschap van dominee Ron van der Spoel. Hij is tevens gastheer tijdens de Open Doors-dag.
  • Volop mogelijkheden om meer te weten te komen over christenvervolging wereldwijd en het werk van Open Doors. In de middagpauze kunt u verschillende stands en workshops bezoeken.
  • Speciale programma’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze programma’s zijn ingedeeld in drie groepen naar basisschoolklas: 1 t/m 3, 4 t/m 6 en 7 & 8.

Klik HIER voor meer informatie en bestellen van tickets.